sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kalaisa Suomi-henkinen sunnuntailunneri päättyi Runebergin kakkuun

Istuimme ystäväperheen kanssa lunnerilla, joka valitsemieni ruokien perusteella olisi voinut myös olla brunssi, lounas, lunneri tai päivällinen. Myöhäisestä aamiaisestakin se olisi voinut mennä. Tarjolla kaikenlaista hyvää samanaikaisesti, yhdistävänä teemana Suomi ja kalat. Ruokajuomana koko aterian läpi istui oikein hyvin kuohuviini.

Lunnerille laitoin tarjolle:

saaristolaissalaatti, joka tällä kertaa oli graavilohen sijaan tehty lämminsavustettuun loheen


porkkana-rucola -salaatti, jonka idea syntyi viimeisimmän Kodin Kuvalehden resepteistä


mätiä, smetanaa ja punasipulia


tomaattinen uunilohi ja keitinperunat


karjalanpiirakoita sekä juustoja


jälkiruokana nautimme kahvia sekä Runebergin kakkua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti