Istuimme ystäväperheen kanssa lunnerilla, joka valitsemieni ruokien perusteella olisi voinut myös olla brunssi, lounas, lunneri tai päivällinen. Myöhäisestä aamiaisestakin se olisi voinut mennä. Tarjolla kaikenlaista hyvää samanaikaisesti, yhdistävänä teemana Suomi ja kalat. Ruokajuomana koko aterian läpi istui oikein hyvin kuohuviini.
Lunnerille laitoin tarjolle:
saaristolaissalaatti, joka tällä kertaa oli graavilohen sijaan tehty lämminsavustettuun loheen
porkkana-rucola -salaatti, jonka idea syntyi viimeisimmän Kodin Kuvalehden resepteistä
mätiä, smetanaa ja punasipulia
tomaattinen uunilohi ja keitinperunat
karjalanpiirakoita sekä juustoja
jälkiruokana nautimme kahvia sekä Runebergin kakkua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti