maanantai 20. lokakuuta 2014

Broilerpyöryköitä, köksässä pelmeneitä ja silakkaa

Blogiin tuli hieman yllättäenkin viikon tauko. Ensin olin pari päivää sairastuvalla ja sen jälkeen syyslomamatkalla. Nyt kuitenkin takaisin täällä.

Paistoin perheen päivälliseksi broilerpyöryköitä. Valmistin pyöyrykkämassan broilerjauhelihasta, tomaattipyreestä, pecorinojuustosta ja maustoin chilillä, suolalla ja pippurilla. Lisukkeena perunaa, kukkakaalia ja porkkanaa.


Ysien valinnaisessa köksässä olimme venäläisen ruokakulttuurin äärellä ja valmistimme mm. pelmeneitä, joiden lisukkeena maustekurkkua, etikkapunajuuria ja smetanaa.


Seiskojen kanssa aiheena tällä viikolla mm. kala ja valmistuksessa rukiiset silakkahampurilaiset.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti