torstai 21. elokuuta 2014

Kasvissosekeittoa, köksässä silakkaa

Valmistin perheelle päivälliselle kasvissosekeittoa, tänään keitossa oli bataattia, palsternakkaa, porkkanaa, sipulia ja peruna. Mausteena reilusti lehtipersiljaa, suolaa ja pippuria. Lisukkeena leipää.



Ysien valinnaisen köksän kanssa liikuimme uusmaalaisen ruoan äärellä ja oppilaat valmistivat silakkapihvejä, keitettyjä perunoita, kermaviilikastiketta ja jälkiruoaksi mustikkakiisseliä.





2 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä kanssasi, kotona itse valmistettu ruoka on osa hyvää arkea.
    Kotitaloustunneilla tehdään arvokasta työtä sen puolesta.

    VastaaPoista
  2. Kiva, että pidit motostani. Tervetuloa blogiini vierailulle toistekin.

    VastaaPoista