keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Sitruunainen lohipasta, köksässä Lappia ja kasvisruokaa

Valmistin päivälliseksi nopean ja helpon sitruunaisen lohipastan. Pastan kypsyessä leikkasin lohifilen viipaleiksi, jotka päätyivät pannulle kypsymään. Mausteeksi hieman suolaa ja pippuria. Lohen ja pastan kypsyttyä yhdistin ne ja puristin päälle yhden sitruunan mehun. Valmista 20 minuutissa.


Kasien valinnaisessa köksässä alkoi suomalainen matkalla Eurooppaan kurssi. Aloitimme kurssin Suomesta lappilaiseella ruoalla. Valmistimme poronkäristystä, perunamuhennosta ja jälkiruoaksi kampanisuja.



                                     

Seiskojen pakollinen köksä jatkui tänään yhden jakson tauon jälkeen. Valmistimme kasvispihvejä, jotka kypsensimme uunissa, keitimme perunat ja teimme kermaviilikastikkeen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti