sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Itävaltalaisten herkkujen jälkeen on aika keventää

Hiihtolomalla tuli syötyä tuhdilla itävaltalaisella tavalla niin lounaalla, iltapäiväkahvilla kuin päivälliselläkin. Jo pelkästään sikäläiset kahvitarjottavat kävisivät yhdestä ateriasta. Kyllä ne vaan ovat herkullisia.

Onneksi rinnekilometrejäkin kertyi, joten jotakin tuli myös kulutettua. Tässä pienet maistipalat rinnekahviloiden iltapäiväkahvitarjottavista: Apfelstrudel, Kaiserschmarrn ja Germknödel. Oliskohan meillä Suomessa aika ottaa oppia?




Kaiken herkuttelun jälkeen tänään maistui lounaaksi tonnikalasalaatti. Ruokaisaa salaattia oli jo vähän ikäväkin schnitzeleiden ja wurstien jälkeen.


Päivälliseksi perhe saa uunilohta ja vihanneksia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti