keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Pikaruokaa intialaisittain, köksässä suomalaista

Perhe sai päivällisekseen nopeasti ja helposti vamistuvaa herkullista intialaista ruokaa - broileria Garam Masala. Basmatiriisin kypsyessä kattilassa, kypsensin currya ja garam masala -mausteseosta pannussa pienessä öljytilkassa. Mausteiden herättyä laitoin pannulle broilersuikaleet ja lopuksi tölkillisen kookosmaitoa. Valmista. Lisäksi tarjolle reilusti tuoretta korianteria. Ruoan valmistumiseen meni noin 20 minuuttia.


Kasien valinnaisessa suomalainen matkalla Eurooppaan -köksässä olimme itä-suomalaisen ruokakultuurin äärellä ja valmistimme karjalnpiirakoita.



Seiskojen pakollisessa köksässä on tämän viikon ohjelmassa kalaupuikot, perunat ja laskiaispullat. Niin tänäänkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti