lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lauantai Dolomiittien henkeen

Illan suussa meitä kokoontuu neljä aikuista ja kuusi lasta nauttimaan lauantain ateriaa Dolomiittien henkeen, secondo piattin ainekset ovat tuliaisia Rendenan laaksosta Dolomiiteilta, jonka ympärille ateria rakentuukin.

Alkuun nautimme antipastolautasen, jossa varmasti jokaiselle jotain ja joillekin kaikkea.


Toisena ruokana italialaiseen tyyliin pastaa;  tuliaisina tuodut pinaatti-ricotta tuoretortellinit sekä kaksi erilaista pestoa.


Pääruokana munakoisovuokaa ja pekoniin kääritty lihamureke. Munakoisovuoassa on kerroksittain munakoisoa, tuoretta tomaattia, tuoretta basilikaa ja mozzarellaa sekä parmesania.


Lihamureke on kääritty pekoniin ja murekkeen sisällä on sieniä.


Aterian päättä, mikäs muukaan kuin Tiramisu ja kuppi espressoa.






2 kommenttia:

  1. Wau Kati!!! Vesi herahti kielelle....juuri Dolomiiteilta palanneena ja Südtiroliin puolet sydämestään jättäneenä.

    Tiina/ München

    VastaaPoista