perjantai 8. tammikuuta 2016

Talven kausiruokaa, köksässä mm. Lähi-Idän makuja

Appelsiinit ovat nyt ihan parhaimmillaan ja niiden syöminenkin on ihan ekoteko. Tällä hetkellä aamiaiseni muodostuu appelsiinista, banaanista ja itsehapattamastani kookosjogurtista ja erilaisista siemenistä. Hyvää ja raikkaan näköistäkin. Tällä alkaa kivasti pakkasaamut.


Perhe sai päivällisekseen eilen riistakäristystä, riisiä ja kaalisalaattia.


Seiskojen kanssa olemme tällä viikolla näiden kahden päivän aikana kertailleet käytäntöjä ja leiponeet kinkku-juustomuffineita.


Ysien kanssa teemoittelimme eilen Lähi-Idän laajaa ruokakulttuuria ja oppilaat valmistivat falafeleja, chili-tomaattikastiketta ja couscousia.



Kasien kanssa kertailimme käytänteitä ja leivoimme piimäkakkuja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti