tiistai 5. toukokuuta 2015

Granaattiomenasalaattia, köksässä äitienpäivätarjottavaa

Osa perheestä halusi päivälliseksi kaupan pinaattilettuja ja osa granaattiomenasalaattia, molempia oli tarjolla. Kumpaakohan minä söin....


Seiskojen kanssa on tämän viikon aiheina äitienpäivä, elintarvikevalvonta ja leivonnan tekniikkana kananmunan keltuaisen ja valkuaisen erottelu ja marengin valmistaminen. Oppilaat valmistavat kasvispiirakoita sekä brita-kakkuja. Tänään sain seurata kahden porukan työskentelyä. Tässä vaiheessa lukuvuotta saa opekin jo pääosin seurata oppilaiden työskentelyä, aika erilaista kun vertaa menoon köksänluokassa syyskuussa, jolloin on seiskoilla koko ajan paljon uutta ja ihmeellistäkin opittavaa.







Kasien leivontakurssilaiset leipoivat pikkupzzoja ja suklaakakkua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti