maanantai 13. huhtikuuta 2015

Salaattimaanantai, köksässä aasialaista ja macarons

Käväisin viikonloppuna ystävättären kanssa Roomassa ja herkuteltua tuli perjantai-illasta sunnuntai-iltaan, kuten vain voitte arvatakin. Hyvää paljon ja kaikenlaista; pizzaa, pastaa, risottoa, mozzarellaa, bruschettaa ja lukuisa määrä erilaisia gelatoja. Tänään maistuikin ruokaisa salaatti taivaalliselta.


Ysien kanssa teemoittelimme useita aasialaisia keittiöitä; vietnamilaista, thaimaalaista ja kiinalaista. Oppilaat valmistivatkin buffet-tarjoilun, jossa oli vietnamilaisia kevätkääryleitä, thaimaalaista katkarapu-kookoskeittoa, kiinalaista hapanimelää porsasta ja riisiä sekä thaimaalaista kookosvanukasta ja tuoretta ananasta.




Ysien Baking in English kurssi valmisti Macarons-leivoksia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti