torstai 16. toukokuuta 2013

Katkarapusalaatti, köksässä juhla-ateria

Perhe saa tänään päivälliseksi katkarapusalaattia. Salaatti rakentuu reilulle vihersalaatille, jossa väriä tuomassa tuoreita retiisejä. Salaattipedin päälle laitoin keitettyjä kananmunia sekä katkarapuja. Salaattikastike jokaisen oman maun mukaan.


Köksässä vietimme kymppien kanssa päätösateriaa. Oppilaat olivat suunnitelleet menun, jonka nautimme yhdessä opiskellen ruokailun lomassa hyviä pöytätapoja.

Alkuruoksi valmistimme bruschettaa ja vihersalaattia.


Pääruoaksi nautimme barbecue marinoituja porsaankyljyksiä ja perunamuhennosta. Oppilaat laittoivat kyljykset itsevalmistamaansa marinadiin jo tiistaina.


Juhla-ateriamme kruunasi tiramisu ja kahvi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti