lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pohjois-Italiasta mallia lauantailunneriin

Istumme tänään pitkään ja hartaasti lauantai-lunneria ystävien kanssa. Menu rakentuu pohjois-italialaiseen henkeen. Alkuun nautimme antipasto.


Ensimmäisellä lautasella on tarjolla pinaattitäytteisiä tortellineja sekä pestoa, jonka tein eilen. Tortellinit olen ostanut kaupasta tuorepastahyllystä. Peston aineksina on oliiviöljy, tuore basilika, valkosipulin kynsi, vihreitä oliiveja, auringonkukansiemeniä sekä grana padano juustoa.

 
Toisella lautasella on tarjolla lihamureketta, kesäkurpitsaa ja polentaa. Polenta on valmis pussiversio (lisää vain vesi), joka tuli tuliaisena Dolomiiteilta. Lihamurekkeen sisällä on herkkusieniä, murekemassassa tomaattipyrettä ja mureke on kääritty pekoniin.
 
 
 
 
Aterian kruunaa tiramisu ja espresso.
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti