torstai 11. helmikuuta 2016

Aamiainen, köksässä pohjoisafrikkalaista ja tuuttipullia

Aamuni alkavat nykyään arkisin Hesarilla, marjoilla tai hedelmillä, itsehapatetulla kookosjogurtilla ja erilaisilla siemenillä. Tänään marjat ja jogurtti päätyivät soseeksi, päälle siemeniä ja hieman kookoshiutaleita. Herkullista.


Ysien pitkien valinnaisten oppilaiden kanssa on tämän viikon teemana ollut pohjoisafrikkalaiset ruokakulttuurit.  Oppilaat ovat valmistaneet marokkolaista taginea broilerista, tunisialaista tonnikalasalaattia ja egyptiläistä tabbulehia. Lisäksi on keitetty minttuteetä.





Kasien leivontakurssilaiset ovat tällä viikolla leiponeet laskiaispullat uuteen muotoon: laskiaiswrappeja ja laskiaistuutteja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti